Menu

Over ons

Wie zijn wij?

Wij hebben bij Partychimp een passie voor feestartikelen. We zijn altijd bezig om een assortiment met de beste producten en de nieuwste trends aan te kunnen bieden. Om dit te realiseren hebben wij een ervaren team die de gehele distributie van de producten organiseert en nauwlettend in de gaten houdt. Wij beheren het proces vanaf het ontwerp in de fabrieken tot aan de levering bij u als klant.

Ons assortiment is zeer gevarieerd en bevat artikelen uit zeer veel verschillende thema's. Op deze manier is er voor een ieder wat wils en het is ook ons doel om mensen te laten genieten van onze producten en een onvergetelijke tijd te bezorgen!

 

Exclusieve distributierechten
Naast onze eigen productlijnen hebben wij ook de exclusieve distributierechten van een aantal bekende internationale merken binnen Nederland. Deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd als aanvulling op het eigen assortiment en zijn dan ook onderhevig aan dezelfde strenge kwaliteitscontrole.

Custom datafeeds
Wij bieden ook de mogelijkheid om een custom datafeed samen te stellen. Er wordt samen met u gekeken welke attributen voor u noodzakelijk zijn en op basis van deze informatie wordt er een custom datafeed samengesteld die 24/7 elke 30 minuten geupdate wordt.